2019-es Alkotó Energia pályázatok


Gyakran ismételt kérdések

Mikor van a közönségszavazás?

2019. december 16. 08:00 - 2019. december 29. 24:00 között zajlik a közönségszavazás.

Ki vehet részt a közönségszavazáson?

A közönségszavazáson az Alkotó Energia ÚJRA! Pályázat alkotói automatikusan részt vesznek. Annak érdekében, hogy növelni tudd esélyeidet a közönségszavazáson, profiloldaladon megadhatsz egy rövid leírást minden pályamunkádról 2019. december 15-ig. Amennyiben a rövid leírást nem készíted el az adott határidőig, csak képeid fognak megjelenni (nem fog szerepelni semmilyen leírás) a pályázatodnál.

Hogy lehet szavazni a közönségszavazáson?

2019.december 16. 08.00 – 2019.december 29. éjfél között az alkotoenergia.hu oldal Közönségszavazás menüpont alatt látható pályamunkákra lehet szavazni. A szavazásra kiválasztott pályamunka esetén a „Megtekintés” gombra kell kattintani.

A " Szavazok erre a pályázatra " gomb felett található mezőbe a szavazónak be kell írnia e-mail címét. Erre az e-mail címre egy üzenetet kap a szavazó, amiben meg tudja erősíteni a szavazatát.

Mit tegyek, ha nem akarok részt venni a közönségszavazáson?

Amennyiben pályázatodat feltöltötted az Alkotó Energia ÚJRA! Pályázat keretében az alkotoenergia.hu oldalra és nem kívánsz részt venni a közönségszavazáson, akkor a profiloldaladon tudod jelezni ezt. "Nem kívánok részt venni..." gombot választva pályázatod végérvényesen kikerül a közönségszavazásból.


Adatkezelési tájékoztató és Részvételi szabályzat


2019-es Alkotó Energia pályázatok


Keresés: